Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-14 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
02.06.2021
Zvýhodněná cena montáží v Brně a okolí!
Potřebujete instalovat nový kotel v Brně nebo v okolí Brna? Máme bohaté zkušenosti - v oboru se pohybujeme již více než 20 let. Nyní nabízíme montáž... číst celé
23.11.2020
Poradenství
Pomůžeme Vám najít optimální řešení Vašeho problému v dané oblasti. Máme bohaté zkušenosti s instalacemi koupelen v RD i panelové výstavbě, topných sy... číst celé
23.11.2020
Havarijní služba - Potřebujete instalatéra? Potřebujete topenáře? Potřebujete plynaře?
Nabízíme tyto instalatérské práce: Provádíme veškeré instalatérské práce, jako např. opravy a výměny potrubí, opravy spotřebičů a rekonstrukce vodovo... číst celé
Zobrazit všechny novinky
a
 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
    1. Udělujete tímto souhlas PlynoTop A-Z s.r.o., se sídlem Táborská 235/144, 615 00 Brno, IČ 05035546, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 93116 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

      • marketingové cookies (anonymní)
      • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
      • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
    3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

      • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
      • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
      • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
      • Poskytovatelem služby Smarsupp, provozované společností Smartsupp.com, s.r.o., IČ: 03668681, DIČ: CZ03668681, se sídlem Šumavská 31, 602 00 Brno
    5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

    6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kde nás najdete

PlynoTop A-Z s.r.o.

Táborská 144 

615 00 Brno

Kontakty
Veronika Zubalíková
(Po-Pá, 8-14 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz