Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-14 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
02.06.2021
Zvýhodněná cena montáží v Brně a okolí!
Potřebujete instalovat nový kotel v Brně nebo v okolí Brna? Máme bohaté zkušenosti - v oboru se pohybujeme již více než 20 let. Nyní nabízíme montáž... číst celé
23.11.2020
Poradenství
Pomůžeme Vám najít optimální řešení Vašeho problému v dané oblasti. Máme bohaté zkušenosti s instalacemi koupelen v RD i panelové výstavbě, topných sy... číst celé
23.11.2020
Havarijní služba - Potřebujete instalatéra? Potřebujete topenáře? Potřebujete plynaře?
Nabízíme tyto instalatérské práce: Provádíme veškeré instalatérské práce, jako např. opravy a výměny potrubí, opravy spotřebičů a rekonstrukce vodovo... číst celé
Zobrazit všechny novinky
 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
    1. Udělujete tímto souhlas PlynoTop A-Z s.r.o., se sídlem Táborská 235/144, 615 00 Brno, IČ 05035546, zapsaná u Krajského soudu v Brně , oddíl C, vložka 93116 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

      • jméno a příjmení
      • emailovou adresu
      • telefonní číslo
      • fakturační adresu
      • dodací adresu
      • historii objednávek
    2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      • zřízení a administrace uživatelského účtu
      • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

      • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
      • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kde nás najdete

PlynoTop A-Z s.r.o.

Táborská 144 

615 00 Brno

Kontakty
Veronika Zubalíková
(Po-Pá, 8-14 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz